9 Οκτωβρίου 2012

OΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


Η επίσκεψη της Μέρκελ είναι πρόκληση απέναντι στα εκατομμύρια εργαζομένων, ανέργων, νεολαίας που εξαθλιώνονται καθημερινά εξαιτίας της βάρβαρης πολιτικής συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ! Είναι πρόκληση, τρεις μέρες πριν από την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα, να επισκέπτεται τον τόπο μας, η Μέρκελ, μια από τις βασικές πολιτικές εκπροσώπους του σημερινού αδυσώπητου πολέμου ενάντια στο λαό.

Η «στρατάρχης» έρχεται για να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας που αντιστέκεται απέναντι στην ανελέητη επιδρομή των τραπεζών, των αγορών, του κεφαλαίου. Για να επιβάλει τη σιδερένια μπότα της ΕΕ στο χειμαζόμενο λαό. Έρχεται για να προσφέρει χείρα βοηθείας στους συνεταίρους της, τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και στο ελληνικό κεφάλαιο. Το νέο απεχθές πακέτο χρειάζεται το μαστίγιο του τρόμου, των εκβιασμών, της απειλής, και το «καρότο» του θανάτου με κάποια επιμήκυνση. Οι σύγχρονοι δωσίλογοι, διάλεξαν συμμάχους γι’ αυτό και την υποδέχονται με τιμές, ενώ για τους διαδηλωτές προετοιμάζουν απαγορεύσεις, αύρες, ΜΑΤ και καταστολή!

Δεν υποτασσόμαστε!!! Οι σημαίες τους φέρνουν αίμα, πόνο και δάκρυα για τους φτωχούς του κόσμου και αμύθητο πλούτο για τους χορτάτους. Τα δικά μας λάβαρα φέρνουν ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, ο κοινωνικός πλούτος στους παραγωγούς του!
Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη κι ως τέτοια θα την υποδεχτούμε σε μεγάλες διαδηλώσεις και συλλαλητήρια παντού, όπου χτυπά η καρδιά του αγωνιζόμενου λαού.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ


ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ