28 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…


ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩΝ ΛΕΖΑΝΤΑ:



Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Φιλοσοφικής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων σας καλεί στο πρώτο σεμινάριο της χρονιάς (Πέμπτη 22/11,Παρασκευή 23/11,Σάββατο 24/11 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8) με θέμα "Θουκυδίδης: Ο κορυφαίος ιστορικός της αρχαιότητας και η επίδραση του μέχρι σήμερα.". Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ www.p-e-f.gr:

Σε απάντηση του απαράδεκτου δημοσιεύματος της ΔΑΠ –ΝΔΦΚ που παρουσιάζει το συνέδριο για τον Θουκυδίδη (22-24 Νοεμβρίου 2012, αίθουσα  Παρνασσού) ως συν-διοργάνωση της συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης με την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων,
Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων:
  • Καταγγέλλει ως ψευδή τη συγκεκριμένη ανακοίνωση
  • Δηλώνει ότι πρόκειται περί σφετερισμού ενός άκρως επιστημονικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε με διοργανωτή αποκλειστικά και μόνο την Π. Ε. Φ.
  • Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, σύμφωνα με το καταστατικό της, είναι Επιστημονική Ένωση που εκπροσωπεί τους πτυχιούχους των Φιλοσοφικών Σχολών όλης της χώρας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πολιτικές, συνδικαλιστικές, φοιτητικές παρατάξεις.

Το εν λόγω δημοσίευμα  θεωρούμε ότι αποτελεί μια ανεπιτυχή και σκόπιμη προσπάθεια οικειοποίησης της επιτυχίας του Συνεδρίου μας.

Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

       
       
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…