24 Νοεμβρίου 2012

Η Σ.Α.Φ. σχημα-τίζεται!!! Την προσεχή Δευτέρα, στις 3.30, στο στέκι μας στον 5ο όροφο!

Την προσεχή Δευτέρα, στις 3.30, στο στέκι μας στον 5ο όροφο!
Το σχήμα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να συμβάλλει με την παρουσία του και τη γνώμη του, καθώς και για όποιον θέλει απλώς να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Τι είναι σχήμα;



Σχήμα είναι ένα άθροισμα ανθρώπων οι οποίοι συμφωνούν σε μια ραχοκοκκαλιά απόψεων αναφορικά με το πανεπιστήμιο και την κοινωνία. Όλοι όσοι επιλέγουμε να παρεμβαίνουμε μέσα στη ΣΑΦ είμαστε ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι συλλογικά οι μόνο υπεύθυνοι για την πολιτική μας παρουσία στη σχολή!

Για να συντονιζόμαστε, να κουβεντιάζουμε, να αποφασίζουμε… σε συχνά διαστήματα συναντιόμαστε μεταξύ μας στα «σχήματα». Στις διαδικασίες αυτές, τοποθετούμαστε ο καθένας ξεχωριστά επάνω στα διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας, αξιολογούμε την παρουσία και δράση μας στη σχολή και συζητάμε για το σχεδιασμό και τους στόχους της παρέμβασής μας το επόμενο διάστημα.

Οι διαδικασίες του σχήματος είναι ανοιχτές όχι μόνο στους "σχηματίες" - σε εκείνους δηλαδή που έχουν επιλέξει να στηρίζουν καθημερινά και να παρεμβαίνουν πολιτικά στο σύλλογο μέσω της Σ.Α.Φ. - αλλά και σε όλους εκείνους οι οποίοι θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και να ακούσουν το τι θα ειπωθεί, αλλά (ευλπιστούμε) και σε όσους νιώθουν ότι μπορούν να συμβάλλουν είτε με ιδέες, είτε με κριτική στο πως η Σ.Α.Φ. μπορεί να παρέμβει, ανεξάρτητα αν οι ίδιοι "νιώθουν" κοντά ή όχι στο σχήμα.


                                Eμείς,
                                                                                               ο καθένας από μας
                                                                                               κρατάμε μέσα στη γροθιά μας
                                                                                               τους κινητήριους ιμάντες του
                                                                                                σύμπαντος.
                                                                                             Βλάντιμιρ Μαγιακόφσκι